Rådgivning

Vi är alltid där för dig, Ring oss så får du hjälp med följande:

Rättskostnadsskydd

Om Säkertjänst inte kunnat lösa problemet med fakturans fordringsägare måste vi tillta rättsliga åtgärder för att tillrättalägga problemet. Rättsliga åtgärder kan vara en kostsam process gällande både tid och pengar. Tjänsten fungerar som en extra försäkring där Säkertjänst täcker rättskostnader upp till 100.000 kr vid en rättstvist och även förser vår klient med en advokat som är specialiserad inom ämnet.

Rådgivning

I denna tjänst ingår även rådgivning från Säkertjänst. Vi samarbetar och går tillsammans igenom allt från inköp till samarbeten med olika partner. Skulle vi på Säkertjänst vid ett tillfälle inte ha den expertis som klienten efterfrågar inkallar vi en expert inom området för att ge svar på frågorna och vidarebefordra råd till klienten.

Vanligaste sätt du blir kapad på

Du handlar online.

Även om de flesta onlineföretag vidtar åtgärder för att säkerställa att dina transaktioner är säkra, så finns det alltid en risk att de är sårbara i avseendet dataintrång. Att skapa starka inloggningsuppgifter är inte alltid tillräckligt för att skydda dina kreditkortsuppgifter.

Du bär en plånbok eller handväska.

Även i dagens digitala värld existerar fortfarande ficktjuvar, oavsett om du reser utomlands eller springer ärenden i ditt eget grannskap. Att förlora din plånbok kan skapa finansiell huvudvärk som du inte ska behöva tänka på, eller ha med att göra.

Du besöker din läkarmottagning.

Du kan lita på att din läkare håller dig frisk, men hur är det med människor som arbetar bakom incheckningsdisken, eller de andra patienterna? Om de formulär som du har fyllt i med ditt personnummer, namn och adress inte lagras säkert, kan det försätta dig i riskzonen.

Du får post

Kanske en faktura, från ett företag som du idag gör affärer med, som du sedan slängt i papperskorgen efter genomförd betalning? Du kan försätta dig själv i riskzonen genom att göra denna information tillgänglig för någon som inte har något emot att gräva igenom dina sopor för att hitta den.

Du använder en mobiltelefon och bärbar dator.

Den nya tekniken har gett oss möjligheten att koppla upp online, oavsett var vi befinner oss, och vi delar nätverk med människor och företag som vi inte vet vilka det är. Medan vi tror oss vara trygga när vi surfar på webben via en Wi-Fi anslutning på vårt lokala kafé, är sanningen en helt annan.

Du besöker banker och uttagsautomater

Brukar du se dig över axeln eller skydda knappsatsen när du slår in din PIN-kod? Brukar du dubbelkolla och se efter att knappsatsen du använder är densamma som alltid har funnits där, och inte en sådan som bedragare använder för att få åtkomst till ditt konto? Tänk på den ekonomiska skada som kan ske om du inte är uppmärksam.